Intervista

Fituesi më i madh, miqësia midis dy vendeve-Intervistë eksluzive me ambasadorin e Zvicrës në Tiranë

Ambasador, a jeni tifoz futbolli? Në se po, cilën skuadër mbështesni? Unë jam tifoz futbolli dhe mbështes një skuadër zvicerane nga Berna e cila quhet Young Boys. Deri dy vite më parë shkoja rregullisht në stadium me djalin tim.   Që kur keni qenë ambasado...

Elseid Hysaj

Lindur më : 2 Shkurt 1994 (22 vjec) Shkodër, Shqipëri Gjatësia : 1,82 m  Pesha : 75 kg Ekipi :  Napoli Roli : mbrojtës  Këmba e preferar : e djathta Intervista : •           Si ndiheni për faktin qe Kombëtarja Shqiptare e Futbollit do të luajë në Kampionatin Europian, ‘’...

Mërgim Mavraj

Lindur më : 9 Qershor 1986 (29 vjec) Hanau , Gjermani Gjatësia : 1,90 m Pesha : 84 kg Ekipi :  1. FC Köln Roli : Mbrojtës Këmba e preferuar: e majta   Intervista :   Si ndiheni për faktin qe Kombëtarja Shqiptare e Futbollit do të luajë në Kampionatin Europian, ‘’Francë 2016’’?  Ndjeva kënaqësi , një ...

Elseid Hysaj

Lindur më : 2 Shkurt 1994 (22 vjec) Shkodër, Shqipëri Gjatësia : 1,82 m  Pesha : 75 kg  Ekipi :  Napoli Roli : mbrojtës  Këmba e preferar : e djathta Intervista :  Si ndiheni për faktin qe Kombëtarja Shqiptare e Futbollit do të luajë në Kampionatin Europian, ‘’Francë 2016’’? ...