Alban Hoxha

Lindur më : 23 Nëntor 1987  (28 vjec )  Cërrik , Shqipëri

Gjatësia : 1,88 m

Pesha: 79 kg

Ekipi :  Partizani Tirana

Roli : Portier

Këmba e preferuar: right

Intervista

  • Si ndiheni për faktin qe Kombëtarja Shqiptare e Futbollit do të luajë në Kampionatin Europian, ‘’Francë 2016’’?

 Është një kënaqësi e madhe që gjendem në mes të këtyre lojtareë të jashtzakonshëm.

Kjo është pjesmarrja e parë për ekipin e Shqipërisë , në Kampionatin Europian. Çfarë mendimi keni për këtë mundësi historike?

Emocionet jane të mëdha dhe këtë ndjesi e kam për herë të parë! Dua ta shijoj sa më shumë.

  • Kur i keni patur fillesat me futbollin? Kur keni filluar të luani si futbollist profesionist?

Cdo gjë rreth futbolli filloi në moshën 6 vjecare!

  • Çfarë këshille do ju jepje lojtarëve të rinj shqiptarë?

 Suksese në futboll, që ky lloj kualifikimi të jetë ‘’normal’’ e jo një ëndërr.

  • Kush janë pritshmëritë dhe qëllimet tuaja personale për Kampionatin Europian 2016 ?

Unë pres që të shkojmë sa të mundim , përpara.

  • Kush është ekipi juaj i preferuar në ‘’Euro 2016’’ ?

Shqipëria