Kombetarja mberrin ne France

Ka mberritur ne France kombetarja shqiptare e futbollit. Ajo eahte nisur ne oren 11.30 nga aeroporti i Bergamos me avion charter per te mberritur ne oren 13.20. Pas mberritjes skuadra ka zbritur sipas nje ceremoniali te caktuar nga UEFA per te gjitha skuadrat e Europianit dhe ky ceremonial eshte xhiruar nga grupet e UEFA per tu perdorur nga kanalet e tyre digitale. Ne aeroport kane dale per te pritur ekipin edhe kryetari bashkise se qyteti ku do te qendroje skuara dhe perfaqesues te tjere te pushtetit lokal. Nga aeroporti i Lannion, skuadra eshte nisur per ne Hotel L’Agapa ne Perros Guirec, i cili do te jete edhe rezidenca e Shqiperise ne Europian.