Kombetarja, perfundon stervitja e pasdites

Vazhdojne me intensitet te larte pergatitjet e skuadres kombetare, ne Bad Wasterterdorf. Ne oren 17.30 nisi seanca e dyte stervitore. Te pranishem ne dispozicion te trajnerit De Biasi ishin te gjithe futbollistet dhe stafi. Seanca zgjati per rreth 100 minuta. Ne pjesen e pare te saj nen drejtimin e pergatitesit atletik u aplikuan ushtrime fizike, sprinte,. Me pas skuadra qendroi ne tenden e pajisur me pajisur me pajisje te ndryshme finesi, per te kryer nje tjeter seri ushtrime. Pjesa e fundit e stervitjes i takonte taktikes, ku u aplikuan harkime ne zone dhe skema te tjera taktike. Neser perseri do te vazhdoje regjimi me dy stervitje ne dite.