Njoftim per mediat
Federata Shqiptare e Futbollit, duke falenderuar per mbeshtetjen dhe pasqyrimin e aktivitetit te ekipit kombetar gjate kesaj periudhe, eshte e shqetesuar per menyren se si gjate kesaj periudhe, eshte trajtuar materiali qe ajo servir ne faqen e saj zyrtare nga mediat shqiptare. Per te krijuar sa me shume lehtesi, FSHF ka afruar nje sherbim ekskluziv me lajme, foto dhe video, gjate gjithe aktvitetit te ekipit, jo vetem ne fushen e stervitjes, por edhe ne promocione, konferenca, apo takime te ndryshme. Te gjitha keto publikohen ne faqen tone zyrtare.
Por verejme me shqetesim, qe shume media nuk i referohen burimit te informacionit, lajm, foto dhe video.
Federata Shqiptare e Futbollit, kerkon nga mediat, qe te citojne burmin e informacionit per lajme foto dhe video. Ne rast te kundert, ne do te ndjekim rrugen ligjore per zgjidhjen e problemit.
Duke shpresuar ne mirekuptimin e mediave, ne do te monitorojme cdo shkelje te te drejtave te autorit, sa i takon informacionit qe jepet ne faqen tone zyrtare, fshf.org.
 
Federata Shqiptare e Futbollit