Pasdite, stervitja zhvillohet intensive

Skuadra kombetare ka vazhduar programin e saj pasdite me seancen e dyte pergatitore e cila ka perfunduar ne oren 19.10. Per rreth 100 minuta kuqezinjte kane zbatuar rigozorisht programin stervitor te kontrolluar nga stafi dhe nen vezhgimin e trajnerit De Biasi. Ne qendren stervitore ne Bad Wasterterdorf, krahas mediave Shqiptare kane qene te pranishem edhe media te huaja. Ne oren 17.30 nisi seanca e dyte stervitore. Te pranishem ne dispozicion te trajnerit Ishin te gjithe futbollistet. Stervitja zgjati per rreth 100 minuta. Ne pjesen e pare te saj u kryen kuadrate dhe ushtrime ne zona te ngushta. Me pas u vazhdua me sorinte te shkurtra dhe ushtrime te tjera. Pjesa e fundit e stervitjes i takonte taktikes. U zhvillua ndeshje me dy porta, ne pjese te kufizuar te fushes dhe me tre takime gjithsej. Neser, gjithashtu do te vazhdohet me regjimin me dy stervitje ne dite. Nderkohe qe ne oren 12.00 do te kete perseri konference per shtyp.