Stafi mjeksor: Gjendja e ekipit optimale

Ekipi vazhdon rregullisht programin stërvitor në Perros Guirec. Sipas stafit teknik, gjendja psikologjike e futbollistëve është optimal. Po kështu konfirmohet edhe gjendja e mirë fizike pas rreth 15 ditësh përgatitje intensive. Sipas stafit mjeksor të gjithë futbollistët janë në gjendje të mirë dhe të gjithë janë të gatshëm për të luajtur. Edhe ata, si Abrashi që ka qenë i dëmtuar në shpatull apo dikush tjetër, po shkojnë drejt rikuperiumit të plotë. Mavraj është lënë sot, pushim nga ana e trajnerit De Biasi, për shkak se ndjehej i lodhur nga seancat e fundit stërvitore. Të gjithë futbollistët, pas darkës, i nënshtrohen trajtimit nga ana e fizioterapistëve.