Triumf: fillon shitja online

Nisur nga suksesi i madh prezantimit tëbluzes se re te Kombetares, modelit “Triumf” e cila do te jete nje prodhim i limituar dhe i dedikuar vetem per ndeshjet e Kampionatit Europian Euro 2016 dhe duke pare kerkesen e madhe te tifozeve per te patur sa me pare keto bluza, FSHF vendosi filloje shitjet e saj perpara afatit te planifikuar.
Me sakte, behet fjale per nje proces “para-shitje” ku bleresit do t’i marrin ne dorezim bluzat ne javen e pare te muajit Prill.
Kjo bluze vjen menjehere ne treg me nje oferte lancimi ku cmimi i bluzes do te perfshije falas edhe koston e dergeses se saj ne cdo vend ku tifozet tane te shumte ndodhen. Kjo do te jete nje oferte e kufizuar ne kohe dhe ne numer, nga e cila do te perfitojne peseqind personat e pare qe do te blejne Triumfin. Klubit tonësi pjesëe “paketës” sëtyre.
Se bashku me modelin e ri, risia e ketij modeli eshte se ai do te ofrohet edhe ne prerje femerore dhe per masat per femije ose “Junior” sic njihen ndryshe. Se shpejti, do te kemi mjaft te reja te tjera te cilat do te pasurojne buqeten e produkete unikale te linjes se re Kuqezi.

Federata Shqiptare e Futbollit.