De Biasi: Pjesa e dyte nje shenje e mbare

Trajneri i Shqiperise Gianni De Biasi e ka vleresuar keshtu lojen e perfaqesueses shqiptare ne ndeshjen e sotme kunder Austrise. Ne konferencen per shtyp pas ndeshjes ai u shpreh: “Nëse do luajmë si në pjesen e dytë jemi në rrugë të mbarë për eurogabimet na ndëshkuan. Por pjesën e dytë pashë skuadrën që dua. Reaguam mirë dhe lojtarët që hynë në pjesen e dytë luajtën mirë” deklaroi De Biasi.

Video