Profile

Gianni De Biasi

Vlerësimi për ju ka arritur majat. Si arrini ta menaxhoni këtë promovim ndaj jush ? Për vite me rradhë unë kam jetuar në botën e futbollit , dhe tashmë mundem në mënyrë të balancuar të menaxhoj momentet negative dhe pozitive të profesionit tim. Sigurisht , popullariteti dhe...

Paolo Tramezzani

Paolo Tramezzani u lind më 30 Korrik 1970 , Castelnovo ne’Monti , në Emilia. Ai e nisi karrierën e tij një ekipin Italian të Prato , dhe gjithashtu luajti për Cosenza, Lucchese, Inter Milan , Venezia , Cesena dhe Piacenza , përpara se të transferohej tek Tottenham Hotspur në verën e 1998, kur ekipin ...

Frederic Veseli

Lindur më :  20 Nëntor 1992 (23 vjec)  Renens , Zvicër Gjatësia : 1,83 m Pesha : 80 kg Ekipi : FC Lugano Roli:  mbrojtës Këmba e preferuar : e djathta  ...

Ergys Kaçe

Lindur më :  8 Korryi 1993 (22vjec) Korca , Shqipëri. Gjatësia : 1,70 m Pesha: 60 kg Ekipi : PAOK Thessaloniki Roli :  mesfushor Këmba e preferuar : e djathta...