Lajmet e fundit

Odise Roshi

Lindur më : 22 Maj 1991 (25 vjec) Fier, Shqipëri Gjatësia : 1,87 m Pesha: 78 kg Ekipi: Rijeka Roli : mesfushor Këmba e preferuar : e djathta Intervista   Si ndiheni për faktin qe Kombëtarja Shqiptare e Futbollit do të luajë në Kampionatin Europian, ‘’Francë 2016’’? Emocione të mëdha , dhe është një moment...

Migjen Basha

Lindur më : 5 Janar 1987 (29 vjec ) Luzanë , Zvicër Gjatësia: 1,80 m Pesha: 72 kg Ekipi : Komo, huazuar nga Luzern Roli: mesfushor Këmba e preferuar: e djathta Intervista: Si ndiheni për faktin qe Kombëtarja Shqiptare e Futbollit do të luajë në Kampionatin Europian, ‘’Francë 2016’’? Mezi po pres të fillojë Europiani-...

Burim Kukeli

Lindur më : 16 Janar 1984 (32 vjec) Gjakovë, Kosovë Gjatësia : 1,80 m Pesha: 72 kg Ekipi :  Zürich Roli: mesfushor Këmba e preferuar : e majta Intervista:   Si ndiheni për faktin qe Kombëtarja Shqiptare e Futbollit do të luajë në Kampionatin Europian, ‘’Francë 2016’’? Është një ndjesi shumë e mirë , shume emocionues...

Ermir Lenjani

Lindur më : 5 Gusht 1989 (27 vjec )  Karaceve , Gjilan , Kosovë Gjatësia : 1,75 m Pesha: 65 kg Ekipi :  Nantes Roli : mbrojtës , mesfushor Këmba e preferuar : e majta. Intervista: Si ndiheni për faktin qe Kombëtarja Shqiptare e Futbollit do të luajë në Kampionatin Europian, ‘’Francë 2016’’?  Mendojj se do ta ndjej që kjo gjë po ndodh...