Lajme

Ja cilët janë kundërshtarët e Shqipërisë:

Shorti i Parisit, e ka vënë kombëtaren shqiptare të futbollit në Grupin A të finaleve të Kampionatit Europiane. Kundërshtarët e tanë janë tre skuadra Franca, Zvicra dhe Rumania. Franca: Për herë të parë kombëtarja shqiptare, ka luajtur në vitin 90 me përfaqësuese...

Kampionati Europian, grupet finaliste

Të shtunën më datë 12 dhjetor, ora 18.00, në Pallatin e Kongreseve të Parisit, u hodh shorti i finaleve të Kampionatit të 16 Europian “Francë 2016”. 24 skuadrat finaliste, u njohën me kundërshtarët e tyre. Skuadrat ishin te ndare ne kater vazo, sipas shkallës së forcës. Në vazon e p...

Shorti, Shqipëria njeh kundërshtarët

Kombëtarja shqiptare e futbollit, ka njohur kundërshtarët e saj në Grupin A, në finalet e Kampionatit të 16 Europian, që do të zhvillohet nga 10 qershori deri më 10 korrik në Francë në vitin 2016. Ata do të jenë Franca, organizatore e Europianit, Rumania dhe Zvicra. Ceremonia e shortit është zhv...

Shorti i Europianit, delegacioni i FSHF në Paris

Të shtunën më datë 12 dhjetor, ora 18.00, në Pallatin e Kongreseve të Parisit, do të hidhet shorti i finaleve të Kampionatit të 16 Europian “Francë 2016”. Të 24 skuadrat finaliste do të njohin kundërshtarët e tyre të drejtëpërdrejtë. Sot u nis për në Paris edhe delegacioni zyrtar i F...