Lajmet e fundit

FSHF hap dyqanin e saj zyrtar në Tiranë

Të gjitha ata që kanë dëshirën për të blerë uniforma të skuadrës kombëtare, suvenirë apo materiale të tjera, të përgatitura prej saj, tani do ta kenë më të lehtë. Është hapur sot, dyqani zyrtar i Federatës Shqiptare të Futbollit,. Ai ndodhet në rrugë...

Stafi mjeksor: Gjendja e ekipit optimale

Ekipi vazhdon rregullisht programin stërvitor në Perros Guirec. Sipas stafit teknik, gjendja psikologjike e futbollistëve është optimal. Po kështu konfirmohet edhe gjendja e mirë fizike pas rreth 15 ditësh përgatitje intensive. Sipas stafit mjeksor të gjithë futbollistët janë në gjendje të mirë dhe të gjithë ...

Stërvitja e pasdites, një festë për qytezën

Ka qenë një stërvitje e zakonshme, si disa dhjetra që skuadra jonë kombëtare ka zhvilluar këto ditë në përgatitoren për finalet e Kampionatit Europian “Francë 2016”. Kjo në aspektin sportiv. Futbollistët u stërvitën fillimisht me disa sprinte të lehta dhe ushtrime të tjera ...

Konferenca nr.1 në Francë: Flasin Veseli dhe Roshi

Kanë dalë në konferencën e parë për shtyp, këtu në Perros Guirec, dy futbollistët e kombëtares, Frederik Veseli dhe Odise Roshi, të cilën në orën 17.00, u paraqitën në konferecën e parë për shtyp. Të dy futbollistët, u janë pë...