Lajmet e fundit

Presidenti Duka mbërrin në Austri

Është akomoduar sot në mëngjes në hotel Falkenstein, në Bad Waltersdorf, edhe anëtari më “i ri” i familjes kuqezi. Presidenti Armand Duka, ka mbërritur rreth orës 10.00 në hotel. Ai ka udhëtuar me kuqezi nga kryeqyteti austriak. Me të mbërritur ai është njohur me gjendjen ...

Finalja e Champions, kombëtarja e ndjek në grup

Finalja e mbrëmshme e Campions League, është ndjekur, nga qindra milionë njerëz në të gjithë botën. Por ajo ka patur mbrëmë edhe disa shikues krejtësisht të veçantë. Kanë qenë futbollistët dhe i gjithë stafi i kombëtares shqiptare të futbollit, ata, që kanë ...

Sot pasdite, stërvitja e fundit

Sot pasdite ekipi kombëtar ka zhvilluar edhe stërvitjen e fundit përpara ndeshjes me Katarin. Stërvitja ka nisur në orën 17.30, me nxjemje dhe lojë. Pastaj futbollistët kanë zhvilluar një seri sprintesh dhe ushtrimesh të ndryshme. Stërvitja, si pjesë më të rëndësishme të ...

Fotot zyrtare, kombëtarja “pozon”

Ka qenë në programin e ditës së sotme, realizimi i fotove zyrtare të skuadrës kombëtare. Sipas një plani të hartuar nga zyra e shtypit, në bashkëpunim me stafin drejtues të ekipit, sot në dy fraksione kohe, pas mbledhjes së mesditës dhe pas konsumimit të drekë...