Lajme

Mbërrijnë kartolinat e futbollistëve

Kanë mbërritur në kampin stërvitor në Perros Guirec, fotot e futbollistëve të kombëtares. Për plotësimin e dëshirave të fansave të shumtë të skuadrës tonë kombëtare, Federata Shqiptare e Futbollit, ka përgatitur një set me kartolina dhe postera me lojtarët kuqezinj. P...

Përfundoi stërvitja e paradites

Sipas programit skuadra kombëtare ka zhvilluar sot stërvitjen e paradites në orën 10.00 në kompleksin sportive “Yves Jannou” në Perros Guirec . Ajo u zhvillua me intensitet të lartë dhe me pjesëmarrjen e të gjithë futbollistëve. Pjesa e pare e stërvitjes ka qenë intensive me lojra, ...

FSHF hap dyqanin e saj zyrtar në Tiranë

Të gjitha ata që kanë dëshirën për të blerë uniforma të skuadrës kombëtare, suvenirë apo materiale të tjera, të përgatitura prej saj, tani do ta kenë më të lehtë. Është hapur sot, dyqani zyrtar i Federatës Shqiptare të Futbollit,. Ai ndodhet në rrugë...

Stafi mjeksor: Gjendja e ekipit optimale

Ekipi vazhdon rregullisht programin stërvitor në Perros Guirec. Sipas stafit teknik, gjendja psikologjike e futbollistëve është optimal. Po kështu konfirmohet edhe gjendja e mirë fizike pas rreth 15 ditësh përgatitje intensive. Sipas stafit mjeksor të gjithë futbollistët janë në gjendje të mirë dhe të gjithë ...